23. heinäkuuta 2012

Lomailijan liikuntakuulumisia

Huh, kuinka aika kuluu! Tajusin juuri, etten ole avannut tietokonetta edellisen blogipäivityksen jälkeen ennen tätä päivää - niin se lomailu vain vie kummasti aikaa ;) No, viikon päästä palataan taas arkeen, ja tuolloin tulen taas päivittämään blogia entiseen tahtiin.

En ole lomaillessani treenannut mitenkään erityisesti. Lähinnä olen itsekseni tehnyt ihan tavallisia vatsalihasrutistuksia, askelkyykkyjä ja ojentajapunnerruksia tilaisuuden tullessa, lisäksi olen yrittänyt hyödyntää esim. portaiden nousun astumalla kaksi porrasta kerrallaan ja koettaa keskittyä pitämään keskivartalon korsettilihaksia jännitettyinä tavallisia askareita tehdessä (mikä oli kyllä ihan hyväksi tänäänkin pakastaessani marjoja yli tunnin ajan). Herkkukiintiöt ovat ylittyneet tämän kuun aikana reilusti, mutta en ole jaksanut ottaa siitä paineita, sillä tiedän sen olevan väliaikaista.

Huomiseksi olen suunnitellut juoksulenkkiä. Ajattelin kokeilla ensimmäistä kertaa, josko äänikirja olisi yhtä hyvä lenkkikaveri kuin musiikki; huhu kertoo joidenkin harrastavan sellaistakin. Jos askel ei kuitenkaan sattuisi kulkemaan Sofi Oksasen Puhdistuksen mukana, onneksi iPodista löytyy sitä rokkiakin :) Ja tietysti aion myös kokeilla in motionin vinkkaamia vatsalihasliikkeitä, käykääpä katsomassa!

2 kommenttia:

  1. Kerrohan, miten äänikirjan käy. Itse olen kokeillut viime vuonna vaunukävelyllä. Siinä toimi, kun ei tarvinnut samanlaista tsemppiä musiikin tehoista. -a

    VastaaPoista
  2. Vastaus tuohon löytyykin tämän päivän blogitekstistä (http://katsolaiskiainenloikkaa.blogspot.fi/2012/08/takaisin-arkeen-trampoliinihypyin.html). Kyllä siihen juoksuun on musiikki edelleen parasta...

    VastaaPoista