1. elokuuta 2012

Takaisin arkeen trampoliinihypyin

Niin se vain on elokuu ja lomailut ohi. Hyvä uutinen on se, että blogikin heräilee sen myötä taas uniltaan...

Viimeksi kerroin suunnitelmistani kuunnella äänikirjaa lenkillä. No, osoittautui ettei juoksemisesta oikein tullut mitään, mutta sen sijaan reipas kävely onnistui oikein hyvin; itse asiassa tulin samalla ratkaisseeksi sen ongelmani, että mielestäni kävely on välillä puuduttavan tylsää. Äänikirjaa kuunnellessa pystyy hyvin tekemään kunnolle hyödyllisiä, pitkiä kävelylenkkejä ilman pitkästymistä ;) Suosittelen kokeilemaan! Juoksussa pitäydyn edelleen musiikissa.

Tänään pääsin testaamaan kesän ehdottomasti parasta liikuntalajia: trampoliinihyppelyä :) Itsellämme ei pomppuvälinettä ole, joten piti odottaa, että pääsemme kylään trampoliininomistajien luokse. Nyt tiedän, mitä toivon joulupukilta - mikäli maltan odottaa siihen asti! Trampalla pomppiminen oli yllättävän hengästyttävää ja ehdottoman hauskaa. Jo pelkkä tavallinen hyppely riittää treeniksi, mutta harjoitusta voi myös maustaa erilaisilla tempuilla ja volteilla, jos osaa ja uskaltaa. Valitettavasti en ehtinyt hirveän pitkään hyppiä, mutta jo lyhyen ajan jälkeen jaloissa tuntui kovalle maalle päästyä. Olisin varmasti viihtynyt paljon pidempäänkin... Trampoliinit ovat nykyisin niin suosittuja, että lähes jokainen ainakin tuntee jonkun, jolta sellainen löytyy - hyvä syy lähteä vierailulle!

En ennättänyt ottaa trampoliinista kuvaa blogia varten, mutta tässä hieman mallia hyppimiseen, bonuksena System of a Downin musiikkia. Muistakaahan turvallisuus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti