3. elokuuta 2012

Pieniä valintoja päivän mittaan

Tänään tapahtui poikkeuksellista: päiväunista jo luopunut kuopuksemme torkahti sohvalle. Esikoinen innostui saadessaan leikkiä rauhassa omassa huoneessaan pienemmän häiritsemättä, joten yhtäkkiä huomasin olevani itsekseni. Ensimmäinen ajatus oli, että istun alas juomaan kupillisen kahvia ja lukemaan hyvää kirjaa, mutta ajattelinkin asiaa uudestaan: kun kukaan ei pyöri jaloissa, on hyvä hetki liikkua...

Koska hartiani ja yläselkäni ovat huutaneet liikettä jo muutaman päivän, otin levytangon ja tein sarjan pystysoutua, jota esitellään luovasti alla olevassa klipissä. Päätin tehdä selälleni toisenkin palveluksen tekemällä tuohon päälle vielä selänpyöristyksiä (konttausasennossa vuoroin pyöristetään, vuoroin taivutetaan selkää), minkä jälkeen pallo oli lähtenyt vierimään niin, että tein vielä tavallisia kyykkyjä ja vatsalihasliikkeitä. Tämän jälkeen ehdin vielä kahvillekin hyvällä omallatunnolla :)



Mielestäni pointti terveellisissä elämäntavoissa on siinä, että tekee jatkuvasti pieniä, hyviä valintoja. Päivän kuntoilussani ei mennyt tänään kovinkaan kauan, mutta ainakin selässäni tunnen kyllä eron. Kyse on yksinkertaisesti vain siitä, mitä päättää tehdä: löhöänkö mieluummin nojatuolissa vai käytänkö edes osan siitä ajasta terveellisemmin.

Tänään tai viimeistään viikonloppuna täytyisi yrittää vielä ehtiä lenkille - ärtymiskynnykseni tuntuu olevan tällä hetkellä sen verran matala, että pieni (?) endorfiiniryöppy tekisi hyvää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti