7. elokuuta 2012

Hyötyliikunta kunniaan

Tämän päivän liikunta tuli kuitattua pihan siivouksella. Vaikkei vielä syksy olekaan, oli haravoitavaa kertynyt yllättävän paljon - lopulta kippasimme isomman lapsen kanssa ison kottikärryllisen mm. risuja, lehtiä, etuajassa tippuneita omenoita ynnä muuta vastaavaa kompostiin. Ensimmäistä kesää omaa pihaa hoitavana sain kokea, että haravan varressa heilumisesta saa ihan hyvää, vaikkakaan ei kovin kuormittavaa liikuntaa, kunhan vain muistaa välillä vaihtaa puolta. Piha tuli siistiksi ja yläkroppa sai hyvää liikkuvuusharjoitusta - ei huono yhdistelmä :)

Tällä hetkellä liikkumiseni on aika fiilispohjaista, en nyt ehkä tee ihan mitä mieleen sattuu juolahtamaan, mutta jotain suunnitelmallisuutta tämä homma kaipaisi. Ajattelinkin ruveta kirjoittamaan etukäteen treeniaikatauluja vaikkapa viikoksi kerrallaan, niin saisin kokonaisuuden toimimaan kenties paremmin. Kuinka itse kokoatte liikuntaohjelmia? Ajatuksia/vinkkejä otetaan vastaan!

Jaan vielä tämän in motionin blogista bongaamani tapahtuman kanssanne: sunnuntaina 9.9. järjestetään 17:ssä eri kaupungissa Naisten Pankin Kävele naiselle ammatti -tapahtuma, jossa voit kantaa kortesi urheilullisesti kekoon kehitysmaiden naisten puolesta. Ohjelmaan kannattaa tutustua tarkemmin edellä olevasta linkistä - ja tietysti lähteä mukaan!



P.S. Blogger ei anna minun jostain syystä lisätä kuvia, mutta niitäkin tulossa heti, kun mahdollista.

2 kommenttia:

  1. Mulla on myös tapana suunnitella seuraavan viikon liikunnat aina etukäteen (yleensä sunnuntaisin) :) monesti suunnitelmat muuttuu viikon aikana paljonkin, mutta huolehdin aina että ne sitten muuttuisi liikunnallisuuden sisällä! Jos vaikkapa kaveri ehdottaa kahveja lenkkipäivälleni, saatan mennä lenkin sijaan salille kun kerta keskustaan matkaan joka tapauksessa tai kaverista riippuen ehdottaa yhteistä lenkkiä kahvittelun sijaan. Joskus tulee tietysti yllättäviä menoja tai hommia jotka on vaan hoidettava liikunnan kustannuksella, mutta ei sekään ole vaarallista kun on muutoin noudattanut aktiivisia tapojaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi. Taidanpa itsekin kaivaa sunnuntaina ruutupaperia esiin ja merkata siihen tulevan viikon :)

    VastaaPoista