22. toukokuuta 2012

Tervetuloa liikuntablogiin!

Ajan ja motivaation löytäminen liikuntaan on joskus vaikeaa, ainakin minulle, enkä varmasti ole ainoa. Kaksi vilkasta pikkulasta vievät aikani päivisin - kuopus usein öisinkin - joten luovia keinoja tarvitaan. Tässä blogissa raportoin "tee edes tämä"-liikuntaprojektistani ja kerään muitakin mukaan tsemppaamaan. Ajatuksena on harrastaa liikuntaa minimissään joka kolmas päivä, kerralla joko aerobinen harjoitus tai vähintään yksi lihaskuntoliike, keskittyen naisten yleisimpiin ongelmakohtiin. Pyrin pitämään treenit sellaisina, ettei kovin kummoisia välineitä tai kuntosalijäsenyyttä tarvita, ja ne on suoritettavissa helpoimmillaan alle kymmenessä minuutisssa. Tarkoitukseni on kokeilla ja esitellä myös vähemmän tunnettuja lihaskuntoliikkeitä.
Tee siis edes tämä ja lähde mukaan!

5 kommenttia:

  1. Moikka! Hauskan kuuloinen projekti, tsemppiä sen kanssa :) täytyykin käydä välillä katselemassa täältä hauskimmat treenit ja linkata blogiini (http://inmotionblogi.blogspot.com/), joka on myös liikunta-aiheinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Tule ihmeessä tarkistamaan tilannetta aika ajoin. Blogisi vaikuttaa kiinnostavalta, käykää muutkin katsomassa :)

      Poista
  2. Löysin tänne ..in motionin kommenteista, ja teen poikkeuksen mainostamattomuudessani ja mainostan blogini edellistä kirjoitusta, koska se sattui koskemaan juuri liikuntamotivaatiota: http://tapiirin.blogspot.com/2012/05/liiku.html Toivottavasti saisit kirjoituksesta vielä lisää motivaatiota :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kun löysit tänne! Kävin heti lukemassa kirjoituksesi, ihanan positiivista tekstiä :)

    VastaaPoista
  4. Liikunta on positiivinen asia :) Monilla on jääny traumoja esimerkiksi koululiikunnasta, mulla on tavotteena saada ihmiset huomaamaan, ettei liikunnan tarvitse olla suorittamista ja kärsimystä, vaan siitä voi oikeasti nauttia.

    VastaaPoista